Finals dels campionats de Catalunya al 47/2 de 2ªA i 2ªB

El passat dissabte es van disputa a les instal·lacions del Club Billar Mataró simultàneament les finals dels campionats de Catalunya de billar al quadre 47/2 de 2ª divisió A i B. En ambdues competicions es va poder veure un nivell acord amb la categoría.

A 2ª divisió B, els qui finalment serien els finalistes no van destacar excessivament a la fase de grups del matí, i van quedar ambdós segons del seu respectiu grup: Alex Casadó va ser segon de grup tot i que amb millor promig que el primer al grup A, mentre que Miguel Sánchez fou segon en punts i promig al grup B. A les semifinals es van imposar als primers del grup contrari: Casadó va guanyar Bonaventura Mallol per 75-46 en 22 entrades mentre que Miguel Sánchez derrotava Miguel Montero per 75-34 en 18. A la final, el joc del jugador del Prat, obert però constant, va anar sumant caramboles i no permetent al seu rival, més tècnic, entrar en joc en cap moment, i finalment Miguel Sánchez es proclamava campió en derrotar Alex Casadó per 75-36 en 22.

A 2ª divisió A, el grup A mostrava inicialment un nivell de joc més alt que el grup B, destacant Santi Fuente amb un 8,621 de promig. Tot i això no va poder mantener el nivell a semifinals i va caure derrotat per Jaume Torres 114-100 en 30 entrades. A l’altra semifinal l’incombustible Lluis Vilaseca derrotava Alejandro López 125-86 en 19 entrades, però finalment una indisposició el feia abandonar i en no poder disputar la final, Jaume Torres  es proclamava campió.

IMG_8403IMG_8402

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s