Yes, we can!

No ha pogut ser. Finalment la fase de sedes no es disputarà a Mataró, event que tots els socis i els propis jugadors esperaven amb moltes ganes. S’havia de fer una fase de grups absolutament perfecta per assolir-ho, i a fe que s’estava aconseguint. Tots els partits comptats per victòries, gran promig general, i el Club Billar Mataró es presentava a la darrera jornada com a millor equip d’espanya segons la classificació. El millor primer dels vuit grups. La fase de sedes (quatre sedes, amb quatre grups de quatre equips) es disputa a les instal·lacions dels quatre millors primers. Així doncs, estava a la nostra mà… però no ha pogut ser. La darrera jornada no aconseguíem puntuar contra Dany’ells, tots els nostres perseguidors guanyaven els seus partits i finalment quedem primers del nostre grup, destacats, però som només  (si, aquest només es molt contradictori, ho sé) el cinquè millor primer d’espanya. Això fa que la nostra fase de sedes es jugui a Alacant, els propers 16 i 17 d’Abril.

sede_alacant

Tampoc no hem tingut sort amb el grup que ens ha tocat: son rivals molt forts, especialment Alcantarilla (amb els belgues Leppens i Ceulemans com a estrelles) i Alacant (amb els catalans Ricardo García i Xavier Yeste com a primeres espases).

Així doncs, ens esperen les terres de Llevant. No serà a casa, però serà apassionant. No son rivals fàcils, però això donarà més mèrit al resultat. Però eh, ells tampoc han tingut sort: els hi ha tocat el Club Billar Mataró. Pit ample, mirada amunt i a per ells. Som capgrossos. Garriga, Montes, Cuenca, Mata i Benítez mereixen aquesta confiança.  La final de Lleida ens espera. Caldrà posar-hi tota la força que tenim. Caldrà tot el #matarópower.

Equip

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s