Lliga Nacional: comencem com un canó!

El Club Billar Mataró ha començat la lliga nacional de tres bandes com un canó. Compta per victòries les seves partides a la fase de grups, a falta només de la darrera, i ja està matemàticament classificat per la fase de sedes com a primer de grup. Ha cedit només 6 parcials de 40 possibles i porta una mitjana general de 1’088 amb cinc partits disputats, de les millors xifres de tota la divisió d’honor. Els seus jugadors han aparescut jornada rere jornada al TOP individual, quan no és un és un altre. En resum, un arrancada estratosfèrica.

L’equip manté la base de les temporades anteriors, que li ha proporcionat bons resultats, i s’ha reforçat amb el valencià Raúl Cuenca, bon conegut de la resta d’integrants de l’equip. Precisament amb el de Sueca tenim unes paraules.

– Raúl, benvingut al Club Billar Mataró! Com et trobes?

– Hola Dani, moltes gràcies per la teva benvinguda. La veritat es que des del primer moment que vaig veure la possibilitat de fitxar pel CB Mataró la decisió va estar molt fàcil. És un club que conec des de fa molt temps i la gent que l’integra i dirigeix es gent apassionada pel billar. La veritat es que em trobe com a casa.

– Ets sobradament conegut pel teu palmarés a joc curt. Pels socis del Mataró que no t’havien vist jugar a tres bandes, ¿què els hi pots dir? ¿Com et descrius com a jugador?

– Als socis que no m’han vist mai jugar a tres bandes els puc dir que em considere un jugador integral des de que practique el billar, vul dir que practique totes les modalitats. Sempre he jugat a tres bandes, encara que durant un temps em dediqués més a fons al joc curt. Des de fa unes set temporades les tres bandes es van tornar prioritaries a l’hora d’entrenar i dedicarli temps i estudi i durant les tres últimes temporades estic entre els 16 primers al ranking nacional. Jo em considere un jugador versàtil que m’adapte bé a totes les modalitats, crec q soc lluitador i la meva intencio sempre es viure el billar d’una manera disciplinada i professional. Encara que sone a topic entenc el bilar com una forma de vida.

– Què et sembla l’equip?

– Parlant de l’equip que s’ha conformat per a esta temporada he de dir que vinc a formar part d’un grup de jugadors sobradament preparats i experimentats per a intentar assolir els majors dels exits. Tots coneixem la fita històrica aconseguida per aquests jugadors fa dos temporades amb el sotscampionat de lliga. Esperem poder millorar-ho aquest any! A més he de dir que els integrants d’aquest equip els considere amics des de fa molt temps, crec que quan es juga en equip el factor interpersonal juga un paper importantissim per a crear un ambient d’unitat dins del grup i remar així tots en la mateixa direcció. Així és com jo entenc la competició en equip, la suma de cadascú al final ens ha de fer forts.

– Quin és l’objectiu que us marqueu? Es pot igualar el sotscampionat que esmentaves de fa un parell de temporades o no us voleu posar aquesta pressió?

– Tal i com està desenvolupant-se la lliga, cada vegada estic més convençut que hem d’apuntar el més alt possible, en absolut crec que això siga una pressió afegida. Som jugadors acostumats a tenir la responsabilitat de guanyar titols, és el que més ens motiva, disfrutar sota pressió fent allò que tant ens agrada fer que es jugar a billar!

– Sens dubte el repte és gran…
– Espere poder estar a l’altura d’aquest projecte. No puc prometre res, l’únic que puc dir als socis i amics del CB Mataró és que hi posaré tota la meva ilusió, tota la meva capacitat de treball i el màxim compromís per a defendre aquest escut i que pugam dir al final de temporada que som campions de lliga!!

– Ens encanta aquesta ambició!  Gràcies per tot Raúl, i molta sort! Els teus èxits seran els nostres.

– Rebeu una forta abraçada de part meva!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s