Nova seu social, per fi!

La temporada 2014-15 ja és història, i la 15-16 la comencem a trompicons, perquè un cop iniciada, fem el tan anhelat, perseguit i treballat canvi de seu. Sí amics, després de 86 anys d’història el Club Billar Mataró tindrà una seu municipal i podrà dedicar els seus recursos no només a subsistir sino a l’esport pròpiament dit: competir al més alt nivell com fins ara, però també generar escola, organitzar més campionats, inscriure més equips…

Us deixem aquí l’àlbum de fotos (en construcció) del què està essent aquest trasllat. Inclou fotos de l’actual seu desmantellada (les darreres partides ja sense marcadors a les parets, ni grades, ni trofeus a les vitrines) i el muntatge i l’obra del què esperem serà la casa del Club Billar Mataró per als propers 50 anys (com a mínim, que lo nostre ens ha costat).

Quan tinguem data d’inauguració oficial la farem pública. L’esdeveniment serà dels de no perdre’s, històric tant per a l’entitat com per a la ciutat.

Album – Trasllat seu social – Club Billar Mataró
Salut i caramboles! #mataropower

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s