Gran estrena a Europa i Medalla de bronze!

El Club Billar Mataró ha viscut una setmana històrica. El cap de setmana passat debutava a la copa d’europa de clubs a tres bandes a Atenes, on va fer un paper impressionant derrotant el representant de Luxemburg i l’anfitrió grec, però va caure derrotat contra el megafavorit Dallinga, clar aspirant a campió d’Europa, i el fet que només un equip per grup passés de ronda va posar punt i final a l’empresa per Jordi Garriga, Esteve Mata, Antonio Montes i Pau Benítez, que van posar el nom del nostre club al mapa europeu.

021_atenes

Mata, Benítez (a qui van perdre l’equipatge a l’aeroport), Montes i Garriga, l’equip històric del Club Billar Mataró en el debut europeu

Aquest mateix cap de setmana s’ha escrit la segona pàgina, als campionats d’europa disputats a Brandenburg. En un escenari brutal amb 20 taules, retransmissió en directe de totes les partides, s’han disputat els campionats d’europa de totes les modalitats i categories: a títol individual i de seleccions, juvenils, femenins… I també de taula petita per clubs. En aquesta competició el Club Billar Mataró presentava una alineació de luxe, aprofitant la participació de Jordi Garriga al campionat d’europa a la banda, d’Esteve Mata i Raúl Cuenca també a la banda i al quadre 71/2 (on Cuenca va esdevenir medalla de bronze) i de Javier Palazón i Sergio Jiménez als campionats d’europa a tres bandes tant individual com amb la selecció espanyola.

Garriga, en un moment del seu enfrontament amb Caudron al campionat d'Europa a la banda. Tenim ganes que algun cop se'l trobi més endevant al campionat...

Garriga, en un moment del seu enfrontament amb Caudron al campionat d’Europa a la banda. Tenim ganes que algun cop se’l trobi més endevant al campionat…

Amb aquest equip ha arrivat el primer guardó internacional: el Club Billar Mataró ha sumat per primer cop en la seva història una medalla en un campionat europeu. Les primeres rondes les van disputar Esteve Mata i Raúl Cuenca, i van derrotar els seus rivals sense paliatius i amb grans promitjos.

Mata, durant la primera partida de la fase de grups que va guanyar amb un promig estratosfèric.

Mata, durant la primera partida de la fase de grups que va guanyar amb un promig estratosfèric.

La darrera ronda del grup i les eliminatòries les van disputar Javier Palazón i Sergio Jiménez. Ambdós van fer grans partides i van superar a quarts de final l’equip belga del Maaslandse BA. A semis es van topar amb els representants turcs del MECİDİYEKÖY, que finalment van assolir el campionat en derrotar el potent equip Andernos de Bèlgica. Així doncs, medalla de bronze al campionat d’Europa. Punt i seguit!

Palazón, Jiménez i Cuenca (amb l'uniforme amb què disputava el campionat individual al 71/2).

Palazón, Jiménez i Cuenca (amb l’uniforme amb què disputava el campionat individual al 71/2).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s