Cap a Atenes!

Els quatre guerrers del Maresme, defensors del Mataró Power!

Els quatre portadors del Mataró Power cap a Atenes!

El Club Billar Mataró, representant de la Federació Espanyola al campionat d’Europa en qualitat de sots-campió d’Espanya, ha quedat enquadrat al grup primer de la primera fase del campionat d’europa de billar a tres bandes per equips, que es disputarà els propers 18 i 19 d’Abril. La seu d’aquest grup és a Atenes, i cap allà hi aniran els quatre gladiadors del maresme Jordi Garriga, Antonio Montes, Esteve Mata i Pau Benítez.

road_to_atenas

Cap a Atenes hi falta gent!

El grup el formen, a banda del Club Billar Mataró, el local Masters B.C. d’Atenes, A.E.J. Dallinga (Holanda) i Acadèmie de Billard (Luxemurg). Destacar el quartet titular del conjunt holandès, professionals tots quatre, campions europeus i mundials a nivell individual, entre els 10 millors del ranking des de fa anys… Com a anècdota… tenen roba oficial fins i tot per al desplaçament!!! Son Frederic Caudron, Dick Jaspers, Eddy Merckx i Jean Paul De Brujin. Els dos belgues s’acaben de proclamar campions del mon per parelles representant bèlgica…

quadre_atenes

El quadre complert.

En fi, que cap allà hi anem! Atenes sentirà el Mataró Power!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s