El Club Billar Mataró segella el passi com a líder a la fase de seus del campionat d’Espanya

moto_club_farmacia

A falta d’una jornada per disputar, l’equip de Lliga Nacional a tres bandes del Club Billar Mataró integrat per Jordi Garriga, Antonio Montes, Esteve Mata i Pau Benítez ha garantit el liderat final del grup B de la competició.

banyoles2_mataro6_2015Amb una victòria 2-6 devant el Banyoles, sense cap resultat brillant en lo individual (què mal acostumats ens tenen aquests nois) però de manera sòlida, el Club Billar Mataró lidera el grup amb 3 punts d’avantatge sobre el segon i només un partit pendent de jugar, el què enfrontarà el proper 7 de Març el Mataró i el Lleida a la capital del maresme.

classificacio_grupb_jornada9_2015Donats els resultats dels altres grups, el Club Billar Mataró només depen d’ell mateix per ser un dels 4 millors líders de la fase de grups, amb el què es garantiria que una de les seus de la propera fase fos disputada a casa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s