Carles Tuset, campió de Catalunya al 71/2

Aquest cap de setmana s’ha disputat a les instal·lacions del Club Billar Mataró el campionat de Catalunya del quadre 71/2 de primera divisió, amb victòria final del veterà jugador del Foment Molins Carles Tuset.

El campionat no va començar amb bon peu, donat que 5 dels 15 jugadors participants van causar baixa. Alguna cosa no rutlla amb aquest sistema: una baixa a una final és mala sort, dos ja és casualitat, però cinc…

En qualsevol cas, arribades les semifinals, Carles Tuset va donar lo millor que tenia dintre per derrotar el favorit Espinasa per 125 a 78 en 9 entrades. A l’altra semifinal, Fiol batia Barrientos amb un ajustat 125 a 110 en 24 entrades.

Tuset_1

Carles Tuset, durant l’escalfament.

L’horari de la final no va convidar el públic, que ja tenia ganes de marxar cap a casa, i diumenge a la tarda Tuset i Fiol disputaven un partit quasi en família on finalment l’experiència s’imposava i Tuset guanyava 125 a 111 en 14 entrades. Fiol va donar la cara en tot moment i no va fer entrades en blanc, amb tacades d’entre 10 i 17 caramboles no deixava escapar Tuset, que va donar suspens a la partida fent una tacada de “les que li queden menys una” i posteriorment una entrada en blanc. Finalment, va fer la carambola que li quedava a l’entrada 14 i es va proclamar novament campió de Catalunya.

tuset_fiol_barrientos

Fiol, Tuset i Barrientos mostren els trofeus en acabar la final.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s