Lliga Nacional: Dos partits, dos victòries i colíders

Després de descansar a la primera jornada de la lliga nacional, aquest cap de setmana el Club Billar Mataró ha tigut jornada doble: un partit de la 2ª jornada a casa contra el C.B. SUECA (València) el dissabte i un partit avançat de la 8ª jornada contra el C.B. VALENCIA el diumenge, aprofitant que el Banyoles i València jugaven dissabte el partit de la segona jornada.
La jornada de dissabte es va tancar amb un contundent 8-0, amb molta solvència en els quatre partits individuals, destacant Antonio Montes, que va estar a una carambola de tancar la partida amb el 2 de promig i una tacada de 7. Finalment però la tacada va ser de 6 i el va deixar amb 39 en 20, necessitant tres entrades per fer la darrera. Gran promig en qualsevol cas. Contundents també Pau Benítez i Jordi Garriga, amb menys de 30 entrades tots dos. Esteve Mata no va estar còmode però va fer un gran treball sumant els dos punts per a l’equip.
mataro8_sueca0
Diumenge contra València, un equip que ha fet una gran aposta aquesta temporada per aquesta competició, tampoc es va patir per la victòria en cap moment: Montes i Benítez van guanyar bé les seves partides, Mata també va sumar els dos punts amb menys marge però lluitant fins el final i Garriga va perdre l’únic partit de l’equip en tot el cap de setmana contra Javier Palazón, l’estrella de l’equip rival i número 4 del rànking nacional, tot i fer un bon promig.

mataro6_valencia2

Tenint en compte els resultats de la resta de partits, el Mataró es situa segon de la classificació del grup però empatat a punts i amb un partit menys que el líder.

classificacio_grupBLa propera setmana, el Mataró visita al C.B. SUECA el dissabte i al C.B. VALENCIA el diumenge.

mataro-sueca

Foto de família amb els juadors del C.B. Sueca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s