Participació de Jordi Garriga al mundial a la Banda

la foto 1(1)Finalment Jordi Garriga ha tornat del mundial a la banda disputat aquesta setmana passada a França sense cap victòria al sarró, degut principalment al gran nivell dels seus rivals de grup. En qualsevol cas, en declaracions del propi jugador, “l’experiència ha estat molt positiva, he estat entre els millors i és un orgull. L’ambient ha estat increible, aficionats demanant-nos autògrafs, el pabelló ple… Per suposat m’hauria agradat un resultat millor, però no estic descontent. Espero tornar a venir l’any vinent i tenir oportunitat de millorar el meu paper“.

Garriga s’ha vist superat pels rivals en els tres partits de la fase de grups tot i no perdre la cara als partits en cap moment. En cada partida, el jugador de Mataró ha fet bones tacades que l’han permès tenir una mitjana més que correcte, quedant finalment 13è classificat al campionat del món.

Notícies a Kozoom relacionades:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s